Fakturaköp/Factoring

Öka likviditeten genom att sälja fakturan. Du behöver inte ta kreditrisken och dessutom frigör du kapital som du kan använda i din verksamhet.

Om du låter Promentor Finans köpa dina fakturor så kan du vara säker på att du har dina pengar inom 24 timmar. Vi hjälper dig att få betalt för ditt jobb och ger dig möjlighet att lägga mer av din tid på det du är bäst på – skapa fler affärer. Om vi köper dina fakturor slipper du fakturera, placera betalningar, uppdatera reskontran, sända påminnelser och inkassokrav.

Genom Promentors lösningar inom fakturaköp har du en aktör som värnar om relationen mellan dig och din kund. Skriver du avtal om fakturaköp, även kallat factoring, med oss skräddarsyr vi avtalet så att det passar din verksamhet och ger dig trygghet. Vi kan köpa alla eller vissa av dina kundfakturor – det väljer du. Finansieringen kan även kombineras med våra andra finansieringsformer såsom företagslån, fakturahantering, samt kreditupplysningar.

Hur går vi till väga?

Skriv till oss via intresseanmälan nedan där du specificerar om du är intresserad av fakturaköp eller någon annan tjänst. Därefter blir du kontaktad av en kundansvarig som tar reda vilket behov ni har för att sedan presentera ett lösningsförslag för tjänsten fakturaköp. Om du endast har frågor eller funderingar kring tjänsten fakturaköp eller annan finansiering så svarar vi mer än gärna på dessa. Kontakta oss idag och få mer information kring hur ni kan öka likviditeten i ert bolag.

Så här går det till

1

Ni skickar fakturan till oss på det sätt ni önskar.

2

Utbetalning till ert konto görs samma dag.

3

Vi skickar fakturor till era kunder enligt era villkor.

4

Ni får en köpavräkning av oss och kan bokföra fakturorna.

Vi vill träffa dig! Boka ett möte med oss idag.

Boka nu »