Tjänster

Fakturaköp

Vi förstår vikten av att ha pengarna på kontot. Sälj din faktura idag, Ni har pengarna på kontot inom 24 timmar till marknadens förmånligaste priser.

Läs mer »

Fakturaservice

Tid är pengar. Vi tar hand om hela Ert fakturaflöde från fakturautskick, till påminnelse och inkasso. Ni frigör tid och kan fokusera på Er kärnverksamhet.

Läs mer »

Företagslån

I en företagsvärld som rör sig allt snabbare inser vi vikten av att ha likvidamedel på plats när det stora avtalet är påskrivet. Vare sig ni behöver finansiera ett större projekt eller order, så har vi medlen för att hjälpa Er.

Läs mer »

Kreditupplysning

Tillsammans med vår samarbetspartner Bisnode kredit AB kan vi erbjuda förstklassiga upplysningar. Använd dig av vår kreditupplysningstjänst, så får du genast bättre koll på dina kunder och deras betalningsförmåga.

Läs mer »

Inkasso

Att på bästa sätt se till att få betalt för en fordran som gått till inkasso handlar mycket om att vara kvick, lyhörd och att välja rätt åtgärd vid rätt tillfälle. Vi jobbar med respekt för din affär och din kund.

Läs mer »

Fastighetsfinansiering

Ska ni bygga nytt, bygga till eller göra en större renovering av en flerbostadsfastighet kan vi hjälpa till med finansieringen. Vi arbetar både med stora aktörer men även med privata fastighetsägare och projektbolag.

Läs mer »

Vi vill träffa dig! Boka ett möte med oss idag.

Boka nu »