Account Managers

Vi söker Account Managers

Vi på Promentor Finans expanderar och behöver utöka vår försäljningsavdelning. Därför söker vi en driven säljare som är ute efter bra möjligheter att växa och utvecklas inom B2B försäljning.

Vi är ett ungt och expansivt företag som arbetar med tydliga säljmål och kontinuerlig uppföljning, där hög presentation belönas med gemensamma resor och aktiviteter. Vi på Promentor Finans arbetar ständigt för att främja ett trevligt arbetsklimat med motiverande och stolta medarbetare samt hållbara kundrelationer.

Med våra tjänster hjälper vi våra kunder till ökad lönsamhet och starkare tillväxt vilket vi gör genom att erbjuda fakturaköp, företagslån & inkasso.

Tjänstebeskrivning

I tjänsten som Account Manager arbetar du i första hand med nykundsbearbetning men även bearbetning av befintliga kunder. Utifrån gemensamt framtagna prospektlistor bearbetar du ditt segment genom att ringa och boka dina egna kundmöten. Du har hand om hela säljledet från prospektering till signerat avtal. Du ansvarar även för att träffa, förvalta och utveckla dina befintliga kundrelationer.

Tjänsten är heltid och vi sitter i fina lokaler på Biblioteksgatan 1.

Personbeskrivning

Vi söker dig som vill göra karriär och har en genuin passion för att skapa affärer. Är du en person som vill vara med och påverka och vara delaktig i vår fortsatta utveckling så passar du bra i vårt team. Vi ser gärna att du har följande egenskaper:

  • Du är analytisk och har en god ekonomisk förståelse där vidareutbildning inom ekonomi är meriterande.
  • Du gillar att arbeta i högt tempo och är orädd för nya situationer.
  • Du drivs av att träffa nya människor och skapa långsiktiga relationer.
  • Du är mogen i ditt sätt och är allmänbildad.
  • Du förmedlar information och kommunicerar på ett pedagogiskt och strukturerat sätt.
  • Det är en fördel om Du är van att boka möten via telefon.

Goda kunskaper i tal och skrift samt i Office paketet ser vi som en självklarhet. Körkort är ett krav för denna tjänst då Du har förmånen att använda företagets poolbilar.

Anser du detta stämma in på din profil, skicka in din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Skicka din ansökan redan idag till: ansokningar@promentor.se. Vid frågor hänvisar vi dig till Hjalmar Sigurdarson eller Henric Löw.

Vi vill träffa dig! Boka ett möte med oss idag.

Boka nu »